Pàgines

dimecres, 21 de setembre del 2016

DE PASSEIG
Els peripatètics, que a la Grècia clàssica eren seguidors d’Aristòtil (384aC-322aC), aprenien en les classes que els impartia el seu mestre tot passejant sota galeries i portals. Avui, en la presentació del nou curs 2016-2017 de l’Associació d’escriptors del Prat “tintablava”, us convido a anar passejant i aprenent dels ponents que rebrem al llarg del curs; i, també, a donar un tomb per les novetats que tenim preparades, unes implantades ja i les altres, en previsió de fer-ho properament.
Quant a la consolidació  de novetats:
-Us emplaço a entrar al link https://issuu.com/tintablava que us donarà accés directe a l’apartat d’Internet on hi tenim per a la seva lectura gratuïta, quatre dels nostres llibres publicats: precisament fa pocs dies s’hi ha afegit el d’en Jordi Ramos, “Històries i curiositats de les masies del Prat” (també hi podeu accedir a través del nostre bloc  http://tintablava.blogspot.com.es/)
-Igualment, a partir d’ara mateix, els que esteu registrats al Facebook ja tindreu l’oportunitat de tenir tota la informació sobre la nostra associació a través d’aquesta finestra de les xarxes socials.
-Dintre d’aquest mes de setembre, es reunirà una comissió de cinc persones (Regidoria, “Tintablava” i Professors) amb l’ inestimable objectiu de revisar les bases i consolidar i fer més atractiu el Premi literari per a joves del Prat (microrelats i poemes), que ja fa més de cinc anys que vàrem engegar i que, per suposat, amb nous al·licients, continuarem aquest proper 2017.
Pel que fa referència als actes d’aquest curs 2016-2017 que iniciarem d’aquí a pocs dies, ja té una programació completada i en ferm. Us faig a mans els detalls de les primeres conferències, que amb el seu horari habitual de les 19’15h. tindran lloc a la Sala d’actes de la Biblioteca Antonio Martín, al “Cèntric”: el dijous dia 6 d’octubre s’inaugura el curs amb la intervenció del dramaturg, actor i director teatral Pau BOU, que ens exposarà el tema “Tríptic dels silencis”; el dimecres dia 9 de novembre rebrem l’artista pratenca Rosa PARÉS PETRUS, que ens dissertarà sobre “El procés creatiu en l’escultura”; el dimarts dia 20 de desembre Pedro DÓLERA CORPAS, entrenador de l’AE Prat, desenvoluparà l’apassionant tema “Obrint el vestidor de bat a bat”. Però el curs seguirà a partir del mes de gener i fins al mes de juny del 2017. Per a aquests mesos, ja tenim la confirmació i el compromís de la seva intervenció de la poetessa Conxita HERRERO, de l’artista i pintora Maite MARÍN, de l’eco-biòleg Pau ESTEBAN, de l’artista digital Xavier COMAS i de l’escriptor Pere BALTÀ, que clourà el curs. Ja us informarem puntualment i detalladament de totes les nostres activitats de 2017.
Publicarem el nostre setè llibre pel Sant Jordi del 2017, llibre que en aquest cas versarà sobre pagesos i pageses del Prat i les seves històries, plenes de vida i testimoni. Ja hi està treballant de valent la companya i amiga Núria ABELLÓ, escriptora i membre de la junta directiva de la nostra associació.
I també aquest curs totes les persones associades rebran  de part de “tintablava”, un regal senzill però  que estarà ple d’utilitat i d’identitat. L’anireu tenint a mida que avanci el curs.
Rebeu, com sempre, la gratitud més sincera i profunda en nom de tots els altres membres de la junta directiva de l’entitat i en el meu propi,     
                                                                                                     
El President,

Vicenç Tierra

                                                                    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada